CHINEES INDISCH RESTAURANT "DE CHINESE MUUR"

CHINEES INDISCH RESTAURANT "DE CHINESE MUUR" Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 754 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant "De Chinese Muur". Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 23:21 Zoals altijd weer fantastisch gegeten. Top restaurant! Zeer vriendelijke bezorger.
26 jun 2022 om 21:00 Hadden van te voren aangegeven hoelaat we het eten wilde. Was keurig op tijd, zeer vriendelijke bezorger. Eten was heel warm en heerlijk! Hebben weer genoten
26 jun 2022 om 20:08 Eten was weer heerlijk en warm bezorgd
20 jun 2022 om 8:11 Het eten was heerlijk en kwam op de afgesproken tijd. Vriendelijke bezorger.
19 jun 2022 om 21:26 Eten was heerlijk, bezorging netjes en vriendelijk. Duurde wel lang, wel netjes over geïnformeerd.
19 jun 2022 om 20:20 Ik had op thuisbezorgd 18:00 als bezorgtijd neergezet, alleen het kwam pas om 18:45. Ik kan wel begrijpen dat dit waarschijnlijk door de drukte is gekomen. Het eten heeft gesmaakt.
19 jun 2022 om 19:42 Heerlijk gegeten, het eten was goed warm. Vlot bezorgd, 5 minuten voor de afgesproken tijd. Wij bestellen vanaf nu bij de Chinese Muur, echt lekker!
18 jun 2022 om 20:23 Prima alles was naar wens op tijd en heerlijk gegeten bedankt
18 jun 2022 om 19:30 Bezorgtijd was 50 minuten maar in 15 minuten al bezorgd. Helemaal top! En het eten was heel warm/heet toen het aankwam. Heerlijk van smaak en zeer zeker aan te raden! We hebben genoten en zullen zeker vaker bestellen
9 jun 2022 om 20:35 Perfect eten
7 jun 2022 om 17:03 Eten was prima, helaas een uur te laat bezorgd...
7 jun 2022 om 15:57 Was heerlijk en was goed warm en de tijd was prima